Zalaszentgróti Fitness Klub

Elnök:Baranyai Zsolt
Tisztségviselők:Egyesületünket néhány helyi fiatalból álló lelkes baráti társaság alapította 1997-ben azzal a céllal, hogy - a városban mintegy hiányt pótolva - bárki számára elérhetővé tegyék az edzőterem nyújtotta sportolási lehetőségeket. Teljesen alulról jövő kezdeményezésként - támogatók híján - mindent saját erőből az első kis fizetéseikből, ösztöndíjaikból összedobva teremtettek meg, a kezdő gépparkot saját maguk hegesztették össze és tették a zord épületet alkalmassá.
Bemutatás:Az évek során egyesületünk fegyelmezett gazdálkodása megteremtette a forrásait a folyamatos fejlesztéseknek, az eszközöket tagságunk igényeinek megfelelően professzionálisra cseréltük (magyar gyártmányú ATLAS Sport), s légkondicionálót is beszereltünk. Az elmúlt évtizedekben az aktív baráti közösség tovább bővült (a szó fizikai és átvitt értelmében is erősödött), s alakult ki családias légkör, igazi klubhangulat a terem falai között. Civil szervezetként megalakulásunktól nagy hangsúlyt fektetünk az érték teremtésre és megőrzésre, emlékeink és környezetünk ápolására, védelmére, az ifjúság sporton túli  példával való - nevelésére, többször megmutattuk, hogy össze tudunk fogni egy jó ügy érdekében az edzőtermen kívül is. Ennek jegyében gondoztuk és újítottuk meg a székhelyünk melletti kb. 7 ezer m2-es parkot, az általunk életre hívott "Az Én Fám - az Én Városom" program keretében az elmúlt években 40 fát és 100 cserjét ültettünk több száz résztvevő segítségével a Béke ligetbe. Az évek során természetesen a sportban is remekeltünk, előkelő dobogós helyezéseket értek el diák és felnőtt (sőt masters) versenyzőink országos és nemzetközi versenyeken, sőt több ízben szerveztünk Városunkban is regionális és országos erőemelő kupákat, de mi szerveztük az első Zalavölgyi úszóversenyt is a termálfürdőben.
Cím:8790 Zalaszentgrót Béke u. 4. (vasútállomás  raktár)
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. (kérjük, ezen vagy messengeren vegye fel a kapcsolatot, köszönjük)
Adószám:18958032-1-20
Nyilvántartási szám:1306/1997
Nyitvatartási / Ügyfélfogadási idő:nyitva tartás: minden munkanap 15-20 óra
Weboldal link neve:Zalaszentgróti Fitness Klub hivatalos oldala