Egyesületek

Zalaszentgróti Városi Futball Club

Elnök:Kardos Roland
Tisztségviselők:Erhart Judit
Császár Tamás
Király Zsolt
Fábián József
Németh Jenő
Vezető edző: Jankovics Péter
Edző: Kocsis Sándor
Edző: Lukács Zsolt
Edző: Császár Tamás
Bemutatás:Zalaszentgróti VFC (1994 előtt Zalaszentgróti Spartacus)

Alapítva: 1920

Szín: zöld-sárga
Cím:8790 Zalaszentgrót, Imre u. 16.
Postacím:8790 Zalaszentgrót, Imre u. 16.
Telefon:Kardos Roland elnök: +36/30-821-0000

Bővebben: Zalaszentgróti Városi Futball Club

   

Zalaszentgróti Kézilabda Club

Elnök:Császár József
Tisztségviselők:Vezetőségi tagok:
Császár Renáta edző
Kocsis Erika technikai vezető
Lászlóné Horváth Krisztina
Náczi Szilvia
Cím:8790 Zalaszentgrót, Batthyány út 9.
Telefon:06-30/ 905-1684
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Adószám:19273596-1-20

Bővebben: Zalaszentgróti Kézilabda Club

   

Zalaszentgróti Fitness Klub

Elnök:Baranyai Zsolt
Tisztségviselők:Egyesületünket néhány helyi fiatalból álló lelkes baráti társaság alapította 1997-ben azzal a céllal, hogy - a városban mintegy hiányt pótolva - bárki számára elérhetővé tegyék az edzőterem nyújtotta sportolási lehetőségeket. Teljesen alulról jövő kezdeményezésként - támogatók híján - mindent saját erőből az első kis fizetéseikből, ösztöndíjaikból összedobva teremtettek meg, a kezdő gépparkot saját maguk hegesztették össze és tették a zord épületet alkalmassá.
Bemutatás:Az évek során egyesületünk fegyelmezett gazdálkodása megteremtette a forrásait a folyamatos fejlesztéseknek, az eszközöket tagságunk igényeinek megfelelően professzionálisra cseréltük (magyar gyártmányú ATLAS Sport), s légkondicionálót is beszereltünk. Az elmúlt évtizedekben az aktív baráti közösség tovább bővült (a szó fizikai és átvitt értelmében is erősödött), s alakult ki családias légkör, igazi klubhangulat a terem falai között. Civil szervezetként megalakulásunktól nagy hangsúlyt fektetünk az érték teremtésre és megőrzésre, emlékeink és környezetünk ápolására, védelmére, az ifjúság sporton túli  példával való - nevelésére, többször megmutattuk, hogy össze tudunk fogni egy jó ügy érdekében az edzőtermen kívül is. Ennek jegyében gondoztuk és újítottuk meg a székhelyünk melletti kb. 7 ezer m2-es parkot, az általunk életre hívott "Az Én Fám - az Én Városom" program keretében az elmúlt években 40 fát és 100 cserjét ültettünk több száz résztvevő segítségével a Béke ligetbe. Az évek során természetesen a sportban is remekeltünk, előkelő dobogós helyezéseket értek el diák és felnőtt (sőt masters) versenyzőink országos és nemzetközi versenyeken, sőt több ízben szerveztünk Városunkban is regionális és országos erőemelő kupákat, de mi szerveztük az első Zalavölgyi úszóversenyt is a termálfürdőben.
Cím:8790 Zalaszentgrót Béke u. 4. (vasútállomás  raktár)
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. (kérjük, ezen vagy messengeren vegye fel a kapcsolatot, köszönjük)
Adószám:18958032-1-20
Nyilvántartási szám:1306/1997
Nyitvatartási / Ügyfélfogadási idő:nyitva tartás: minden munkanap 15-20 óra

Bővebben: Zalaszentgróti Fitness Klub

   

Zalakoppányi Polgárőr Egyesület

Elnök:Hetényi Ferenc
Bemutatás:Zalaszentgrót Zalakoppány városrészének önálló polgárőr egyesülete.
Cím:Zalakoppány, Koppányi út 61.
Telefon:30/9312017
   

Csáfordi Polgárőr Egyesület

Elnök:Frekk Sándor
Bemutatás:Zalaszentgrót Csáford városrészének önálló polgárőr egyesülete.
Cím:8795 Csáford, Alsőhegy út 11.
Telefon:30/9579874
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
   

Villa Negra Művészeti Egyesület

Bemutatás:.
Cím:2051 Biatorbágy, Szabadság út 85.
Telefon:+36 20 9232 850
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Számlaszám:14100127-68410549-01000004
   

Zalaszentgróti Városvédő Polgárőr Egyesület

Elnök:Karancz Zoltán
Tisztségviselők:Dr. Csarmasz Emese - Titkár
Takács Tibor - Gazdasági vezető
Bemutatás:A 2014. év második felében alakult polgárőr egyesület a tevékenységét 2015. évben indította el, taglétszáma folyamatosan nő.
A polgárőr egyesület a polgárőr szolgálat szabályai szerint polgárőr tevékenységet fejt ki a működési területére kiterjedően: Zalaszentgrót Város, Zalaudvarnok, Kisszentgrót, Aranyod, Tüskeszentpéter Részönkormányzatok bel- és külterülete.
A polgárőr egyesület felvételt nyert az Országos Polgárőr Szövetségbe, továbbá együttműködési megállapodást kötött a Zala Megyei Rendőr-főkapitánysággal, amelynek keretében összehangolt kooperációban áll a rendőrhatósággal.
A Zalaszentgrót Város Önkormányzatával létesített együttműködési megállapodás keretében a polgárőr egyesület a működési területén közterületi járőrszolgálatot lát el. Felkérésre részt vesz az Önkormányzat által biztosítani kívánt városi és részönkormányzati rendezvényeken.
A polgárőr egyesület közreműködik a közrend, közbiztonság fenntartásával kapcsolatos segítségnyújtásban, a vagyonvédelemből, az állampolgárok védelméből, a bűnmegelőzésből, a környezet- és természetvédelemből, a katasztrófavédelemből, továbbá az önkormányzati és sportrendezvények biztosításából adódó feladatok megvalósításában a rendőrséggel együttműködve.
Cím:8790 Zalaszentgrót, Batthyány u. 15.
Telefon:Karancz Zoltán: +36703260195
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
   

Zalaszentgróti Fúvószenekari Egyesület

Elnök:Gangl Attila
Tisztségviselők:Alelnök: Sándor Eszter
Titkár: Gáncs Béláné Vigh Mária
Bemutatás:Az Egyesület a zenei élet szervezett fellendítése, társadalmi és kulturális értékek létrehozása, kulturális tevékenység végzése, ezen belül a zenei kultúra, a fúvószene értékeinek feltárása, ápolása érdekében jött létre.
Továbbá, céljai között szerepel még, tehetséges fiatal zenészek felkarolása, zenei nevelése, szakmai segítése, a Zalaszentgróti Fúvószenekar utánpótlásának érdekében, valamint gyermek, ifjúsági, felnőtt és idős generációk szabadidő kihasználásának támogatása, művészeti igényeik kielégítése.
(Ezek a főbb irányelvek, az Alapszabály, ami megtekinthető nyilvánosan is természetesen, ezek mellett még több célt is tartalmaz)
Az Egyesület rendes tagjai a Fúvószenekar tagjai, de nyílt pártolói tagságra is van lehetőség
Cím:8790, Zalaszentgrót, Liget u.21
Telefon:Sándor Eszter, +36 30 254 9198; Gangl Attila, +36 30 972 4485
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bővebben: Zalaszentgróti Fúvószenekari Egyesület

   

Zalaszentgróti Karate-Do Egyesület

Elnök:Komáromy József
Bemutatás:Zalaszentgróton az 1980. évek végétől folyt karate tanítás. Ezek az egyesületek általában 1-2 évig működtek, majd megszűntek. Egyesületünk 1998. ősze óta működik folyamatosan. Fennmaradásunkhoz, működésünkhöz nagy segítséget nyújtott Sensei Sáfár László 9. Danos karatemester, aki rendszeresen látogatott és látogat városunkba szakmai segítséget nyújtva egyesületünk fejődéséhez.

Először, mint egy másik város klubja működtünk, majd 2002. évben egyesületté alakultunk. Versenyzőink eredményesen szerepelnek az országos, valamint a nemzetközi versenyeken. 4 egymást követő évben Zala Megyei Bajnokságot nyert az egyesület. 2004. év óta folyamatosan Zalaszentgrót város a helyszíne az A.J.K.A.-I. Szövetség nyári nemzetközi karate táborának. Egyesületünk 2004. évben, a városban végzett sporttevékenységéért emlékplakettet kapott. 2007. év januárjában a Zala Megyei Közgyűlésétől Zala Megye Ifjúsági Sportjáért végzett tevékenységéért Nívódíjat vehettünk át.
Telefon:06 30 / 288 - 5982
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bővebben: Zalaszentgróti Karate-Do Egyesület

   

Zalaszentgróti Lövészklub

Elnök: Krajczár Zsolt
Cím: 8790 Zalaszentgrót, Mező Ferenc út 4.
Telefon: 06 30 / 411 - 5629
   

1. oldal / 2