Hírek, felhívások

Felhívás!

FELHÍVÁS

Zalaszentgrót Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, a város vallási közösségeit, civil és gazdálkodó szervezeteit, egyesületeit és szakmai érdekképviseleteket, hogy a 1/2020. (I. 30.) számú, 85/2020. (VI. 25.) számú és a 154/2020. (XII. 17.) számú határozatok értelmében a településrendezési eszközök - ezen belül a helyi építési szabályzat és szabályozási terv, településszerkezeti terv felülvizsgálata kapcsán a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 38. §-a, valamint a 29/A §-a alapján partnerségi véleményezésre kerül sor a helyi építési szabályzatról szóló 24/2014. (IX. 12.) önkormányzati rendelet elkészült módosításáról. Az elkészült módosítások megtekinthetőek a www.zalaszentgrot.hu honalapon. A tervmódosítással kapcsolatosan a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet alapján az írásos észrevételeiket 2022. április 29-ig, a Zalaszentgróti Közös Önkormányzati Hivatalnak címezve tehetik meg a 8790 Zalaszentgrót Dózsa György u.1. levélcímére, illetve a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. elektronikus levélcímére történő megküldéssel. A tervezett felülvizsgálattal kapcsolatban további információ a Zalaszentgróti Közös Önkormányzati Hivatalban kérhető.

Baracskai József sk.
polgármester

Bővebben: Felhívás!

   

HULLADÉKUDVAR nyitva tartása

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Zalaszentgróti hulladékudvar 2022. április 16-án szombaton zárva tart.
Megértésüket ezúton is köszönjük.
ZALAISPA Nonprofit Zrt.
   

Óvodai-bölcsődei beiratás

Bővebben: Óvodai-bölcsődei beiratás

   

Rendelet tervezet véleményezése

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Zalaszentgrót Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 25/2014. (XI. 28.) önkormányzati rendelete értelmében az önkormányzati rendeletek tervezetei azok állampolgári és civil szervezeti véleményezése érdekében az önkormányzat hivatalos honlapján közzétételre kerülnek.
A jelen felhívással egyidejűleg közzétett rendelet-tervezetekre 2022. március 31-én 12.00 óráig várjuk észrevételeiket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. elektronikus levélcímre, illetve - személyesen vagy postai úton - a Zalaszentgróti Közös Önkormányzati Hivatal 8790 Zalaszentgrót, Dózsa György u. 1. szám alatti székhelyére.

Tisztelettel:
Dr. Simon Beáta s.k.
jegyző

Bővebben: Rendelet tervezet véleményezése

   
   

1. oldal / 75