Zalaszentgróti Karate-Do Egyesület

Elnök:Komáromy József
Bemutatás:Zalaszentgróton az 1980. évek végétől folyt karate tanítás. Ezek az egyesületek általában 1-2 évig működtek, majd megszűntek. Egyesületünk 1998. ősze óta működik folyamatosan. Fennmaradásunkhoz, működésünkhöz nagy segítséget nyújtott Sensei Sáfár László 9. Danos karatemester, aki rendszeresen látogatott és látogat városunkba szakmai segítséget nyújtva egyesületünk fejődéséhez.

Először, mint egy másik város klubja működtünk, majd 2002. évben egyesületté alakultunk. Versenyzőink eredményesen szerepelnek az országos, valamint a nemzetközi versenyeken. 4 egymást követő évben Zala Megyei Bajnokságot nyert az egyesület. 2004. év óta folyamatosan Zalaszentgrót város a helyszíne az A.J.K.A.-I. Szövetség nyári nemzetközi karate táborának. Egyesületünk 2004. évben, a városban végzett sporttevékenységéért emlékplakettet kapott. 2007. év januárjában a Zala Megyei Közgyűlésétől Zala Megye Ifjúsági Sportjáért végzett tevékenységéért Nívódíjat vehettünk át.
Telefon:06 30 / 288 - 5982
E-mail cím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Weboldal link neve: Shotokan Karate-Do